logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Větší pohodlí a úspora díky ČOV STMH v rodinném domě Tomečkových

Přemýšlíte, proč realizovat domovní čističku odpadních vod? Inspirujte se příběhem Tomečkových, kteří nevyhovující septik vyměnili za bezúdržbovou čističku odpadních vod STMH s akumulační nádrží.

Septik často přetékal a bylo nutné ho každý měsíc vyvážet
Rodinný dům Tomečkových se nachází v lokalitě, kde realizace kanalizační přípojky nepřipadá v úvahu. Dosavadním řešením byl septik o objemu přibližně 5 m3, který se ukázala být neekonomickým a nekomfortním. Bylo ho nutné vyvážet pravidelně každý měsíc. Měsíční vyvážení septiku se také projevilo na poměrně vysokých nákladech za likvidaci odpadních vod. 


O realizaci domovní ČOV STMH rozhodli reference a možnost dalšího využití přečištěné vody
Jedním z hlavních faktorů při výběru domovní ČOV byly reference spokojených zákazníků. Dalším významným požadavkem bylo, aby se přečištěná voda dala dále použít k zalévání zahrady nebo k vsakování do podzemních vod. A právě unikátní třístupňový systém čištění STMH tuto možnost dovoluje. 


Dostatek kvalitní užitkové vody a hlavně pohodlí bezúdržbové ČOV
Realizace domovní čističky odpadních vod STMH proběhla u rodiny Tomečků v roce 2017. Díky tomuto odstupu lze zhodnotit výhodnost ČOV z dlouhodobějšího hlediska. Už při plánování domovní ČOV firma Hellstein navrhla, aby byla součástí systému akumulační nádrž o objemu 4 m3 pro další využití přečištěné odpadní vody. Společnost Hellstein se o realizaci postarala kompletně včetně plánování, povolení, výkopu a kompletní usazení a napojení.

Jak funguje čistička odpadních vod STMH


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.