logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

3D efekt na vypínači

Inovace v oblasti vypínačů překračuje tradiční hranice designu. Výrobní družstvo OBZOR Zlín přidává do domovních vypínačů novou dimenzi s 3D efektem.

Vypínač DECENTE

Vypínače z řady DECENTE jsou designovou záležitostí pro moderní interiér. Disponují působivým 3D efektem a nejedná se pouze o filmovou iluzi! „Konstrukce vypínače řady DECENTE je provedena tak, že rámeček je od zdi odsazený o 5,2 milimetrů díky menšímu plastovému rámečku na zadní straně, kterým se vypínač přichycuje na stěnu. Na první pohled tedy vypadá jako by levitoval, což mu dodává na celkové atraktivitě,“ představuje unikátní provedení Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce designových vypínačů a zásuvek. Kromě impozantního 3D efektu, vypínače DECENTE nabízí možnost personalizace pomocí široké škály materiálů pro rámeček. Jsou k dispozici v různých materiálech, včetně dřeva, kovu, zrcadla, plexiskla či skla, a navíc v široké paletě odstínů. Snadná výměna designu pouhou výměnou rámečku umožňuje okamžitou aktualizaci vzhledu vypínače bez nutnosti nákupu nového celého zařízení, čímž lze snadno přizpůsobit vypínače změnám v interiéru.

Futuristické vypínače DECENTE začínají na ceně od 369 Kč. Více na www.obzor.cz


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.