logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Navštivte nás na březnových veletrzích 2024

Březen tohoto roku bude tradičně ve znamení českých i zahraničních veletrhů. Přijďte si na jeden z našich stánků vyzkoušet náš software a prohlédnout si nejnovější hardware novinky.

Light and Building - 3. až 8. března 2024
Balíček EU na ochranu klimatu vytyčil pro stavebnictví odvážný směr, jehož cílem je klimatická neutralita do roku 2050. Dosažení tohoto cíle vyžaduje plán milníků, jako je posílení obnovitelných zdrojů energie, optimalizace energetické účinnosti a podpora růstu elektromobility. Základem této cesty je elektrifikace a digitalizace domů a staveb. Light + Building, která se bude konat ve Frankfurtu od 3. do 8. března 2024, představí klíčová technologická řešení, která jsou pro tento přechod klíčová. A naše společnost bude opět aktivním účastníkem této akce. Najdete nás v hale 9, stánek č. B75.


AMPER 2024 - 19. až 21. března 2024
Připojte se k revoluci technologií na veletrhu AMPER - SMART & CONNECTED WORLD, největším mezinárodním veletrhu elektrotechniky, energetiky, automatizace, komunikace, zabezpečení a osvětlení v České republice a na Slovensku. Jedinečná příležitost vstoupit do světa progresivních technologií, kde vám více než 250 vystavovatelů představí nejnovější trendy a inovace v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Najdete nás v hale V, stánek č. 3.21.

Pro zaslání elektronických vstupenek nás prosím kontaktujte na e-mailu aneta.bohanska@domat.cz

Budeme se těšit!

Tým Domat Control System

Více informací


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.