logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CTI ČR ocenilo diplomky z vytápění, větrání a ZI na VŠB - TU Ostrava

v kategorii Zdravotně technické instalace s prací „Zdravotechnické instalace objektu kempu v obci Lučina“ byl oceněn Ing. Tomáš Tobola, foto CTI ČR
v kategorii Zdravotně technické instalace s prací „Zdravotechnické instalace objektu kempu v obci Lučina“ byl oceněn Ing. Tomáš Tobola, foto CTI ČR

Cech topenářů a instalatérů České republiky, z.s. uděluje každoročně cenu za nejlepší diplomovou práci v kategorii Vzduchotechnika, Vytápění a Zdravotně technické instalace. Ceny předával Bohuslav Hamrozi, prezident CTI ČR.

Slavnostní promoce studentů oboru Prostředí staveb a TZB (Ing.) v roce 2024

Dne 25. ledna 2024 se uskutečnily slavnostní promoce studentů Fakulty stavební v Nové aule VŠB - TU Ostrava, mezi kterými byli také absolventi magisterského oboru Prostředí staveb a TZB (Ing.). Každoročně se na Fakultě stavební vytvářejí zajímavé práce v oboru techniky prostředí staveb s vysokou odbornou úrovní.

Jakožto zájemcům o podporu růstu našeho oboru a ocenění těch nejlepších bakalářských a diplomových prací se podařilo posedmé v historii uspořádat předání hned 7 významných ocenění!

Vedle již tradičních cen děkanky za nejlepší diplomovou práci se udělovala cena Společnosti pro techniku prostředí, z.s. za nejlepší diplomovou práci a ceny Cechu topenářů a instalatérů České republiky, z.s. za nejlepší diplomovou práci v kategorii Vzduchotechnika, Vytápění a Zdravotně technické instalace. Ocenění diplomových prací Cechem topenářů a instalatérů České republiky:
  • Cenu Cechu topenářů a instalatérů České republiky, z.s. v kategorii Vytápění si odnesl Ing. Martin Hrubý za diplomovou práci s názvem „Vytápění penzionu zdrojem tepla na LPG“.
  • V kategorii Větrání byla oceněna práce "Administrativní budova – větrání a vytápění" od Ing. Michaela Kubíka
  • V kategorii Zdravotně technické instalace s prací „Zdravotechnické instalace objektu kempu v obci Lučina“ byl oceněn Ing. Tomáš Tobola.



Vlevo: [Ing. Michael Kubík, vpravo: Ing. Martin Hrubý, ceny předal Bohuslav Hamrozi, prezident Cechu topenářů a instalatérů České republiky, z.s

Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.