logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Akumulační mastková krbová kamna Altech

Ručně vyráběná mastková akumulační kamna Altech jsou složena z mastkových bloků vložených do litinového rámu, litinová dvířka.

Vysoce kvalitní akumulační mastková krbová kamna holandské firmy Altech  se ručně vyrábí z přírodního kamene mastku, který má unikátní akumulační a sálavé schopnosti. Vytěžené a opracované bloky mastku jsou vložené do rámu vyrobeného z vysoce kvalitní litiny a mastkové topeniště je uzavřené masivními litinový dvířky. 

Mastková kamna Altech jsou volně stojící krbová kamna, která se dodávají již smontovaná bez nutnosti stavebních prací a dodatečné montáže na místě instalace na rozdíl od velkých mastkových krbů. Výhoda je snadná, levná a rychlá instalace - pouze se napojí do komína, a také přenositelnost v budoucnu do jiných prostorů, nižší požadavky na stavební připravenost a únosnost podlahy. 

Můžete si vybrat mastková krbová kamna v moderním i rustikálním designu, dokonce také v provedení s troubou nebo varnou plotýnkou. Kamna Altech mají výkony již od 2 kW do 13 kW a samozřejmostí je také možnost napojení na centrální externí přívod vzduchu. Kámen mastek má nejlepší akumulační schopnosti, díky tomu kamna Altech dokážou předávat teplo sáláním až 12 hodin po dohoření plamene. 

Krbová kamna Altech mají díky mastku, který tvoří základ kamen, vynikající akumulační schopnosti, jsou ručně montována v Holandsku s mistrným řemeslným zpracováním, a díky tomu všemu Vám kamna Altech budou sloužit desítky let. 

Zobrazit akumulační mastková kamna Altech


RB Business group, s. r. o.
logo RB Business group, s. r. o.

Jsme specialista na krbová kamna, krby a sporáky na tuhá paliva. U nás si vybere opravdu každý, máme levná kamna a krby i vysoce kvalitní luxusní designová krbová kamna a krby. Náš expert na krby a kamna Vám poradí, jak vybrat správně. Zboží Vám dodáme za ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.