logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Topný kabel do potrubí, do pitné vody.

Doufám, že vás tento článek o topném kabelu do pitné vody proti zamrzání inspiruje k dalším poznatkům a možnostem, jak zajistit bezpečnou pitnou vodu i v nejnáročnějších zimních podmínkách.

Dnes bych se s vámi rád podělil o zajímavou technologii, která vám pomůže zabezpečit pitnou vodu proti zamrzání. Tou technologií je topný kabel do pitné vody EKOHEAT CAB SR-10Micro AF.

Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale topný kabel do pitné vody je skvělým řešením pro pro ochranu potrubí před mrazem. Tento kabel je navržen tak, aby mohl být přímo v potrubí s pitnou vodou a zabránil vodě v zamrzání.

Jak to funguje? Topný kabel je instalován přímo do potrubí, kde na principu samoregulace, tedy automaticky zvyšuje a snižuje svůj výkon, udržuje nezámrznou teplotu v potrubí. Tím se zabrání zmrznutí vody v potrubí a udržuje se tak bezpečná a použitelná.

Instalace topného kabelu do pitné vody je velmi snadná je ale vhodné svěřit instalaci odborné firmě. Není potřeba se obávat spotřeby energie, protože kabel je samoregulační, tzn. reguluje vlastní provoz a udržuje optimální teplotu.

Pokud žijete v oblasti s tvrdými zimními podmínkami a občas se potýkáte se zamrzlou pitnou vodou, topný kabel je skvělým řešením pro vás. Udrží vaši vodu v potrubí vždy připravenou, i když teplota klesne pod bod mrazu.

Nezapomeňte však, že instalace topného kabelu do pitné vody vyžaduje dodržování určitých bezpečnostních opatření a měli byste se poradit s odborníkem. Výrobci těchto kabelů vám rádi poskytnou veškeré informace, které potřebujete.

Více informací


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.