logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hravě, ale bezpečně se zásuvkou

Dětská touha po poznání a objevování může vést k nebezpečným situacím, obzvláště u elektrických zásuvek. Řešením od OBZOR Zlín jsou barevné zásuvky s clonkami pro větší bezpečí.

Aby bylo možné předejít nešťastným úrazům, je důležité vybavit prostory, kde se pohybují děti, zásuvkami s integrovanou ochranou.„Děti často zkoušejí vkládat do zásuvek malé předměty, jako jsou například tužky, špendlíky či šroubováky, což může vést k vážným úrazům. Tomu lze zabránit jednoduchou prevencí – instalací zásuvek s dětskými clonkami,“ říká Martina Obadalová, vedoucí marketingu českého výrobce domovní elektroinstalace OBZOR Zlín a dodává: „Tyto clonky jsou navrženy tak, aby se otevřely nebo posunuly jen v případě, že je na obě zdířky zásuvky vyvíjen rovnoměrný tlak, například při zapojení vidlice spotřebiče.“ Kromě bezpečnosti nabízejí tyto zásuvky také estetický rozměr. OBZOR Zlín je ve své řadě ELEGANT nabízí v široké škále barev. Navíc je možné kombinovat odlišné barvy krytů a rámečků, čímž vzniká unikátní i hravý design, který dokáže oživit každý dětský pokoj, ale také vytvořit bezpečnou atmosféru.

Barevné zásuvky ELEGANT s dětskou ochranou je možné pořídit na e-shopu společnosti OBZOR Zlín od 203 Kč.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.