logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čističky odpadních vod Hellstein pořídíte za stávající ceny pouze do konce roku 2023

ČOV

Je čištění odpadních vod věcí, kterou zrovna řešíte? Pokud chcete využít letošní ceny, domluvme se na realizaci čističky odpadních vod. Do konce roku navíc platí současné ceny také na našem e-shopu.

Těší nás, že naše moderní a bezúdržbové čistírny odpadních vod slouží spolehlivě a efektivně. Stejně jako Vy si chcete dopřávat kvalitu našich čističek odpadních vod, příslušenství a služeb, i my chceme pokračovat ve vysoko nastavené laťce. Chceme pro Vás stále být tím top dodavatelem, na kterého je spolehnutí v každém ohledu. Stále vám totiž chceme přinášet hodnotu, díky které můžete užívat jediný bezúdržbový systém čištění s třístupňovou technologií v České republice.

Abychom udrželi kvalitu na nejvyšší úrovni a mohli vám dodávat unikátní čističky odpadních vod, rozhodli jsme se zvýšit od 1. 1. 2024 prodejní ceny u našich hlavních produktů přibližně o 10 %. Důvodem je růst cen surovin, energií a dalších vstupních nákladů.

Věříme, že nám i nadále zůstanete věrní. Protože s jen s českou rodinnou společností Hellstein čistíte odpadní vody:

  • 100% bezúdržbově
  • s vysokou účinností
  • s 55% úsporou provozních nákladů

Do konce roku můžete nakupovat za současné ceny.

Více informací


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.