logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kyberneticky bezpečný dohled šetří vaší firmě čas a peníze

Kybernetická bezpečnost je jedním z nejžhavějších témat dnešní doby. Svět je čím dál tím více propojený a přístup k datům jednotlivců nebo firem je dnes všudypřítomný. O to více narůstá potřeba ochránit je před kybernetickými útoky.

Kybernetická bezpečnost je sada procesů, osvědčených postupů a technologických řešení, které zvyšují ochranu vašich kritických systémů a sítí před digitálními útoky. Počet útoků se každým rokem zvyšuje a útočníci vyvíjí nové metody, jak se vyhnout odhalení. Efektivní program pro kybernetickou bezpečnost kombinuje uživatele, procesy a technologická řešení, aby se snížilo riziko narušení chodu firmy, finančních ztrát a poškození reputace kvůli útoku. Podle dostupných informací zaznamenalo 20 % společností v posledních 3 letech alespoň jeden útok založený na IoT. Náklady spojené s narušením kybernetické bezpečnosti se odhadují na průměrných 3,8 milionu dolarů a 6 měsíců je průměrná doba potřebná k odhalení narušení kybernetické bezpečnosti. Je tady jasné, že zajištění kybernetické bezpečnosti je na seznamu priorit každé firmy.

Kyberneticky bezpečný dohled od společnosti Eaton je analytické řešení založené na cloudu, které shromažďuje a analyzuje data zařízení energetické infrastruktury bez ohrožení bezpečnosti a dostupnosti. Umožňuje služby jako vzdálený dohled, zprávy o stavu a včasnou detekci anomálií, což snižuje riziko výpadku spojené s kritickými komponenty a přechodem z reaktivního na proaktivní model. „Díky 10 letům zkušeností vám náš software pro vzdálený dohled může poskytnout potřebné informace a doporučení, která jsou nutná k tomu, abyste předešli selhání připojených systémů UPS a ochránili svá data,” říká Ing. Antonín Špaček ze společnosti Eaton. Kyberneticky bezpečný dohled od společnosti Eaton funguje v jakémkoli podporovaném systému UPS od Eaton vybaveném Gigabitovou síťovou kartou nebo kartou Industrial Gateway s možností zabezpečeného připojení.

Vzdálený kybernetický bezpečný dohled přináší reálné výsledky, které vaší firmě ušetří nejen finance, ale také čas. Patří sem až o 40 % kratší doba na opravy díky funkci vzdálené diagnostiky, až osmihodinová potenciální úspora prostojů díky detekci anomálií nebo úspora cestovních nákladů na údržbu a pohotovostní volání až ve výši 50 %.

Více informací


Eaton Elektrotechnika s.r.o.
logo Eaton Elektrotechnika s.r.o.

Naše energeticky úsporné produkty a služby pomáhají našim zákazníkům výkonně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii spolehlivěji, efektivněji, bezpečněji a udržitelněji. Dáváme lidem nástroje pro efektivnější využívání energie. Pomáháme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.