logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Anemostaty výrobce Ergovent byly vyznamenané cenou Red Dot Awards

Společnost ERGOVENT, jejíž je Ventishop oficiálním tuzemským distributorem, získala prestižní cenu, která bývá připodobňována k “Cenám Anděl v designové sféře“ - Red Dot Awards.

Výrobkem nastolil ERGOVENT nový trend v oblasti interiérového designu vzduchotechniky
Se snižováním energetických nároků nových staveb přibývá také užívání anemostatů. V domácnostech je použití anemostatů stále běžnější, přesto vývoj jejich designu stagnuje. Esteticky se tak do mnoha moderních domácností již nehodí.

Nové ERGOVENT anemostaty se proto snaží jíž s dobou a designovému vývoji se přizpůsobit. Podle Moniky Noreikienė, významné interiérové návrhářky, spočívá popularita ERGOVENT anemostatů také v jejich jednoduché integraci se stropem a okolím a v jejich elegantním designu. “Hlavní předností tohoto typu neviditelného anemostatu je fakt, že jej velmi vkusně sladíte se stropem. Po instalaci se výfuková část nachází ve stejné úrovni jako světla, díky čemuž působí nerušivým a estetickým dojmem. Řešení Ergoventu je také velmi praktické zejména v prostorách, kde jsou kouřové hlásiče a alarmy často instalovány ve stropě. Další “vychytávkou“ anemostatů ERGOVENT je nepřítomnost výstupků. Díky tomu se na RONDO a KVADRO difuzorech nedrží prach, jako je tomu na běžných anemostatech.“

Vstupte do světa nového, revolučního a výjimečného designu se značkou ERGOVENT, držitelem prestižní designové ceny Red Dot. Prozkoumejte jeho podmanivé vlastnosti a pozvedněte své interiérové návrhy do nových výšin. Produkty Ergovent naleznete na stránkách oficiálního distributora pro ČR | ventishop.cz |.

Více informací naleznete v následujícím odkazu. 👇


Ventishop s.r.o.
logo Ventishop s.r.o.

Specialista na vzduchotechniku. Jsme tu pro Vás od roku 2016 a máme vše pro kutily i profesionály. Nabízíme široký výběr domácích, komerčních i průmyslových ventilátorů, rekuperací, vzduchotechnických komponentů, potrubí a příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.