logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sklo nebo plexisklo?

Vypínač DECENTE s rámečkem z plexiskla. Zdroj OBZOR
Vypínač DECENTE s rámečkem z plexiskla. Zdroj OBZOR

Lehkost, pružnost a odolnost vůči poškození. To jsou hlavní rozdíly mezi plastovými a skleněnými rámečky pro domovní vypínače a zásuvky.

Pohledově vypadají téměř identicky. „Plexisklo je k nerozeznání od skla, rozdíl je však znát díky hmotnosti. Plexisklo je totiž výrazně lehčí,“ uvádí Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu výrobce domovní elektroinstalace OBZOR Zlín, který oba materiály nabízí ve své designové řadě DECENTE. Kromě věrného skleněného vzhledu mají rámečky z plexiskla i další přednosti. Například díky výborným mechanickým vlastnostem materiálu je s nimi snadná manipulace a jsou velice odolné. „Pokud tedy z nejrůznějších důvodů váháte nad skleněnými rámečky, plexisklo vám nabídne skvělou alternativu,“ doplňuje Ing. Martina Obadalová. Rámečky DECENTE z plexiskla jsou dostupné ve třech barevných variantách: bílé, černé a šedé. Lze je seskupit až do čtyřnásobného provedení. A příznivá je u tohoto materiálu i cena – šetří tedy nejen gramáž, ale také finance.

Vypínače DECENTE s rámečkem z plexiskla pořídíte od 449 Kč.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.