logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Efektivní vytápění s novými termostatickými hlavicemi

Naše nová řada radiátorových termostatických hlavic Aero™ a Redia™ je o efektivním vytápění. Díky unikátnímu západkovému připojení známému z řady RA2000 je instalace rychlá, bezpečná a bez použití nářadí.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Všechny radiátorové termostatické hlavice Danfoss v naší nové a kompletní řadě patří do nejvyšší kategorie klasifikace CA podle normy EN215.

Instalace: Nacvakněte. Otočte. Práce je hotová.

Termostatická hlavice funguje okamžitě bez nutnosti kalibrace, seřizování nebo údržby po instalaci. A lehké „cvaknutí“ vám dá vědět, že je na místě, takže můžete pokračovat v práci.

Nic než nejlepší přesnost ovládání

Všechny radiátorové termostatické hlavice Danfoss v naší nové a kompletní řadě patří do nejvyšší kategorie klasifikace CA podle normy EN215. Na základě teploty okolního vzduchu namísto teploty vody v otopné soustavě nabízejí nejpřesnější regulaci prostorové teploty a nejvyšší energetickou účinnost.

Totéž platí i pro naše verze pro veřejné budovy, což staví termostatické hlavice Danfoss o stupeň výš nad většinu konkurentů. To také znamená, že si u nás nemůžete NEVYBRAT špičkový termostat. Tak jednoduché.

Více informací


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.