logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Investice do vylepšení

Pokud byla někdy správná doba na výměnu starých, okoukaných zásuvek a vypínačů za nové, je to právě teď. Zlínský výrobce OBZOR aktuálně nabízí vybrané rámečky domovní elektroinstalace výhodněji!

Vyměnit starou, okoukanou elektroinstalaci za novou, a ještě přitom ušetřit je nyní možné díky akci vybraných vypínačů a zásuvek z řad DECENTE a RETRO na eshopu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace. Ceny jsou sníženy dokonce až o 50 % z původní ceny. „Z řady DECENTE jsou to například zásuvky a vypínače se skleněným rámečkem o síle pouhých čtyř milimetrů v barvách: palmově zelená, třešňově červená, ledově zelená, indigo, čokoládově hnědá, cihlově oranžová, ocel se zrcadlovým efektem. Dále stejně tenké 4mm rámečky dřevěné mahagonové, plexi v černé a bílé či v industriálním betonovém provedení.“ upřesňuje Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín a dodává: „V designové řadě RETRO jsou to rámečky – černé sklo, beton, buk a v neposlední řadě bílá, ručně malovaná keramika s tupeským vzorem 1. V akční nabídce RETRO, kromě vypínačů a zásuvek, nechybí ani termostat, pohybové čidlo a USB nabíječka.“ Akce navíc zahrnuje oblíbené vícenásobné rámečky, dokonce až po pětinásobný.

Akce na vybrané rámečky domovní elektroinstalace probíhá do 30. listopadu 2023 na e-shopu společnosti OBZOR Zlín pod hlavičkou AKCE!

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.