logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Unikátní hasicí systémy, které jste možná neznali

Elektrická požární signalizace dokáže upozornit na vznikající požár, ale pak přichází na řadu hasicí systémy. Představíme vám ty, které patří k těm nejmodernějším a možná jste o nich ještě neslyšeli.

Kromě hasicích systémů a stabilních hasicích zařízení můžete pro likvidaci požáru použít i méně tradiční hasicí prostředky. Patří sem například hybridní hasicí systémy, systémy využívající vodní mlhovinu nebo tzv. protipožární hasicí koule. Pokud vás zajímá instalace a využití různých typů hasicích systémů nebo jejich kombinace s EPS, nechte si poradit od bezpečnostní agentury TOP security, která se specializuje na návrhy, instalace či servis EPS a navazující požární zařízení pro komerční i soukromé objekty.

Hybridní hasicí systémy

Tyto hasicí systémy byly vyvinuty pro speciální využití v místech, kde nelze hasit tradičně, jako jsou sklady hořlavin, chemických látek, archivy nebo datová centra. Hybridní hasicí systém využívá pro hašení dusík a rozprášenou vodu. Snižováním kyslíku a ochlazením prostředí se požár likviduje rychle a efektivně, hašení navíc není zdraví škodlivé.

Fogmakery

Hašení pomocí mlhoviny je další způsob boje s požárem. Vodní mlhovina se využívá zejména při hašení požárů elektroinstalace, pohonných hmot, motorů, veškerých strojů a techniky, pro hašení vozidel, vlaků nebo malých lodí.

Protipožární hasicí koule

Tzv. firexbally jsou automatická hasicí zařízení ve tvaru koule, která se za pomoci držáku umístí na strop nebo zeď. Při vzniku požáru a zahřátí koule dojde do 3 vteřin k okamžitému rozptylu vysoce účinného hasicího prášku. Hasicí kouli lze použít i jako ruční hasicí zařízení vhozením do místa požáru.

Nabídka EPS systémů


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.