logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Videoprohlídka ČOV v Klecanech

Video-prohlídka čistírny odpadních vod ve městě Klecany v okrese Praha - východ, kterou realizovala naše společnost TopolWater v letech 2019-22.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Celková intenzifikace ČOV pro 5000 obyvatel zahrnovala prvotní návrh, zpracování veškerých projekčních prací a provedení kompletní dodávky technologie ČOV s denním průtokem 1325 m3/den.

Intenzifikace ČOV probíhala za nepřetržitého provozu původní ČOV, přičemž firma TopolWater zajišťovala její provoz a stálou účinnost po celou dobu intenzifikace.

Společnost TopolWater byla taktéž odpovědná za zajištění zkušebního provozu ČOV. V jeho průběhu se prokázalo, že ČOV je ve všech předepsaných ukazatelích schopna bezpečně a dlouhodobě plnit povolenou jakost vypouštěných odpadních vod. Technologická linka ČOV obsahovala mechanické předčištění, čerpací stanici, aktivaci typu SBR s předřazenými selektory, terciární dočištění mikrosíťovou filtrací a strojní odvodňování kalu.

Více informací


TopolWater, s.r.o.
logo TopolWater, s.r.o.

Výroba a prodej domovních čistíren odpadních vod TOPAS pro 5 - 300 osob, kompletní dodávky komunálních ČOV s obchodními názvy MONOBLOK-T a FLEXIDIBLOK, subdodávky technologických celků, systémy pro čištění průmyslových odpadních vod.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.