logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

To byl Intersolar 2023 s AMVOLTem

17 hal, 180 000 metrů čtverečních, více než 2 469 vystavovatelů a přes 106 000 návštěvníků ze 166 zemí: a přesto byli Češi z AMVOLTu jediní, kteří prezentovali otevřené systémy pro ukládání energie

Reklama

Na výstavě byl prezentován škálovatelný AMVOLT 50 kWh LV Modul (https://amvolt.energy/regal/), který už má za sebou mnohé realizace (https://amvolt.energy/reference/) a poprvé bylo představeno i nové domácí úložiště energie AMVOLT LV 14,5 kWh Energy Box (https://amvolt.energy/lv-energy-box/).

Aktuálním standardem trhu bateriových úložišť je záplava uzavřených boxů z Asie. AMVOLT, značka GWL Group, se snaží tomuto stavu vytvořit bezpečnou, lokální (evropskou) protiváhu. Všechna úložiště kompletně sestavujeme v ČR s logikou nekompromisní kvality a naprosté technické otevřenosti až do úrovně jednotlivých bateriových článků, což zajišťuje jednoduchou servisovatelnost, reálnou kontrolu a dlouhou udržitelnost našich produktů. AMVOLT dodává širokou paletu modulárních nízko i vysokonapěťových bateriových úložišť od kapacity 5 kWh až po 1+ MWh BESS kontejner.

Během těchto tří intenzivních dnů a hovorů se stovkami lidí z celého světa, se ukázalo, že mnozí sdílejí náš pohled a vizi na zvýšení energetické bezpečnosti a soběstačnosti.

Více o řešeních AMVOLT Energy představených na Intersolaru

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.