logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Příprava Infothermy 2024 je v plném proudu

Infotherma má nové profily. Nově je aktivní na facebooku, Instagramu i Linkedinu. Novinkou jsou i balíčky pro vystavovatele.

Reklama

Příprava dalšího ročníku Infothermy je v plném proudu

Infotherma má nové profily pro novinky, zajímavosti, aktuality......

Novinka pro vystavovatele VIP balíčky

Staňte se součástí 29. ročníku mezinárodní výstavy INFOTHERMA 2024. Ceny energií a s ní spojená nejistota budoucího vývoje se stávají jedním z hlavních témat ve společnosti. Domácnosti, malé i velké firmy, bytové domy či veřejné instituce řeší náklady spojené s touto položkou tvořící významnou část jejich rozpočtů.
Hlavním posláním výstavy je prezentovat nejmodernější produkty, aktuality a služby, které potencionálním zákazníkům dokáží snížit rostoucí náklady spojené s energiemi. Zároveň tato výstava již tradičně ukazuje směry, kterými se bude problematika energií a úspor v nejbližší době ubírat.

Přečtěte si také Záznam vysílání z INFOTHERMY 2023 Přečíst článek
Je zřejmé, že bez inovací, chytrých řešení či změn přístupu budou některé objekty dlouhodobě ekonomicky neudržitelné nebo v nejlepším případě provozně extrémně nákladné.

Srdečně zveme ve dnech 22. až 25. ledna 2024 do Ostravy všechny zájemce o prezentaci na Infothermě, odbornou veřejnost a návštěvníky, kteří řeší a zajímají se o vytápění, obnovitelné zdroje a úspory energií.

Celkem jsme pro vystavovatele připravili 3 balíčky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.