logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

V jednoduchosti je síla; spolehlivé tepelné čerpadlo Thermia Legend typu země / voda pro domácí sektor

Švédské zemní tepelné čerpadlo Legend je nově vytvořeno na základě zkušeností s jeho předchůdcem Diplomat a spojuje mnoho výhod do jednoho produktu; spolehlivost, vysoké SCOP, skvělou přípravu teplé vody a jednoduchost ovládání.


Tepelné čerpadlo Legend vyčnívá ze záplavy invertorových zemních tepelných čerpadel absencí invertoru. Ano, toto tepelné čerpadlo je postaveno na základě původní regulace on/off (zapnuto /vypnuto), což z něj dělá extrémně spolehlivé zařízení.

Legend je nově zkonstruované zemní tepelné čerpadlo, které využívá výborných zkušeností z předchozích modelů Diplomat a je vyráběno ve výkonech 4, 6, 8, 10 kW a v provedení Duo (s odděleným zásobníkovým ohřívačem teplé vody) 6, 8, 10, 13, 17 kW.

V konstrukci zařízení je použito mnoho inovativních řešení, které Legend posouvají do popředí ve svém segmentu. Jedním z nejdůležitějších je příprava teplé vody pomocí technologie TWS, která zrychluje přípravu teplé vody a dosahuje i výjimečně vysokých hodnot teplot v zásobníkovém ohřívači, a díky tomu je Thermia již dlouhou dobu na vrcholu v testech produkce teplé vody.

Řídicí systém Optimum je založen na vytváření optimálních podmínek pro práci chladicího okruhu, a proto tepelné čerpadlo Legend dosahuje skvělých topných faktorů a SCOP. Za zmínku určitě stojí moderní konstrukce skříně, která je výrazně odlehčena a používá samonosné prvky. Spolu s instalační jednoduchostí a uživatelskou intuitivností se jedná o produkt, který je radost využívat, protože minimalizuje možnost potíží se zdrojem tepla.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.