logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejrychlejší dodání krbové vložky od BEF Home

Nedělejte kompromisy ve svém projektu! Konfigurovatelná krbová vložka BEF Home s bezkonkurenčními dodacími lhůtami!

Český výrobce krbových vložek BEF Home zkracuje dodací lhůty konfigurovaných krbových vložek. Průměrná lhůta pro výrobu teplovzdušných krbových vložek je dnes pod 20 dny a naším cílem je ji nadále zkracovat. Navzdory silné poptávce se nám daří držet dodací lhůtu pro teplovodní krbové vložky na průměru 30 dní od objednání.

Díky široké nabídce příslušenství si můžete zvolit barevné i tvarové provedení topeniště, několik variant zazdívacích rámů, akumulačních setů nebo nosných rámů. Nakonfigurujete si tak krbovou vložku, která přesně zapadne do vašeho projektu. Bez kompromisů a s nejlepší zárukou na trhu.

Všechny naše výrobky vyrábíme od prvního plechu až po finální zabalení v naší továrně v České republice. Máme tak maximální kontrolu nad kvalitou i rychlostí produkce. Jsme mnohem odolnější vůči výpadkům externích dodavatelů - a i v době zvýšené poptávky a kritické situace v mezinárodní přepravě tak můžeme nabídnout zákazníkům nejlepší dodací lhůty na míru konfigurovaných krbových vložek na trhu.

S BEF Home se můžete v klidu připravit na topnou sezónu. Topení dřevem je budoucností, na kterou díky BEF Home můžete dosáhnout bez obav a včas.

Kontaktujte svého krbaře ještě dnes


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.