logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zloděje, než napáchá škodu, vyžeňte! Buďte ve hlídání majetku aktivní!

Ať už jde o průmyslový, zábavní, nebo soukromý objekt, pro jeho zabezpečení používáte EZS, možná i kamery. Vidíte, co se děje. Jste ale pasivní a nedokážete ihned zasáhnout. Škoda vás nemine. Je čas to změnit.

Výjezd policie, nebo ostrahy je zdlouhavý, stojí peníze a vzniklou škodu vlastě neřeší. Zloděje či vandala je potřeba odehnat dříve, než napáchá škodu.

Řešení je kupodivu snadné: Účinný digitální reproduktor u dohlíženého objektu. Samotná instalace je jednoduchá. V místě dohlíženého objektu instalujeme IP reproduktor Dexon CSP 220IP nebo SC 50IP, který je připojen na internet. Máte-li již instalovány kamery, můžete k nim připojit aktivní reproduktor CSP 220L. Na „druhé straně“ použijeme aplikaci v telefonu, nebo digitální mikrofon PA 701.

Reproduktor a aplikace mezi sebou komunikují digitálně a šifrovaně, takže není možné zneužití. Policista, ostraha, nebo jednoduše majitel objektu, rychle a hlavně účinně, mikrofonem, nebo aplikací v telefonu, důrazně vandala upozorní. Účinné upozornění reproduktorem nikdo nečeká. Zloděj se vyleká a nestačí napáchat škodu a o to nám jde.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.