logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu svého domu

Nechte starosti s cenami na nás a vyzkoušejte Ceník stavebních prací. Nyní s názornou metodikou, jak správně sestavit stavební rozpočet.

Při objednání zcela nové verze Ceníku stavebních prací získáte nejen aktuální databázi cen stavebních prací a materiálů od firmy RTS a.s., ale i publikaci Oceňování staveb od přípravy po realizaci v hodnotě 790 Kč. Tato publikace Vám na příkladu bytového domu názorně vysvětlí, jak vytvořit správný odhad investičních nákladů a jak zpracovat položkový rozpočet pro realizaci stavby.

Teoretická část je doplněna praktickým příkladem, včetně výkresové dokumentace a vzorového rozpočtu pro bytový dům. Získáte tak podrobný popis postupu zpracování rozpočtu s odkazy na Ceník stavebních prací.

Nebojte se pořídit si novou verzi Ceníku stavebních prací! S publikací, kterou k Vaší objednávce dostanete zdarma, získáte navíc snadnou metodiku pro sestavení stavebního rozpočtu.

Tato akce je časově omezená a platí jen do konce dubna 2023.

Objednávejte ZDE


Ceník stavebních prací
logo Ceník stavebních prací

Program pro oceňování stavebních prací a tvorbu rozpočtů, harmonogramů staveb, čerpání rozpočtu a fakturaci obsahuje aktuální ceny stavebních prací a materiálů od firmy RTS, a.s. Program je jednoduchý na ovládání s celou řadou funkcí na ovládání ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.