logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vypínač mědí zdobený

vypínače VECTIS, OBZOR

Jednoduše nepřehlédnutelný… přesně takový je každý zařizovací předmět interiéru zdobený osobitým měděným odstínem. A nejinak tomu je u páčkového vypínače VECTIS s broušeným povrchem v barvě mědi.

Estetický potenciál mědi je nepopiratelný. Její signifikantní barevnost nachází uplatnění v moderních i retro interiérech, a to v představení nejrůznějších zařizovacích prvků a doplňků. Výjimkou dnes nejsou ani domovní vypínače a zásuvky! „Charakteristicky načervenalý nádech mědi v broušené variantě ještě přidává na atraktivitě tenkého hliníkového panelu vypínačů a zásuvek VECTIS a skvěle ladí se všemi barevnými variantami ovládacích páček. Opravdu exkluzivně ale vypadá v kombinaci s páčkami ve zlatém provedení,“ říká Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, která kolekci VECTIS nabízí ve svém sortimentu. Potěchu z měděného vzhledu vypínačů a zásuvek pak dokážou ještě znásobit panely až ve čtyřnásobném vertikálním i horizontálním provedení, které navíc nabízí přelomový způsob montáže – jsou magnetické, a proto je stačí jednoduše nasadit na přístroj a zarovnat do roviny.

Kromě odstínu broušená měď lze vypínače VECTIS pořídit i v broušené variantě dalších kovů – zlato, hliník a titan, a dále v provedení zlatá patina, stříbrná, a matná bílá či černá.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.