logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Proč se při oceňování stavebních prací spolehnout na Ceník stavebních prací?

Ceník stavebních prací má vždy aktuální ceny stavebních prací a materiálů, které zajišťuje firma RTS. Jde o spolehlivý program za skvělou cenu.

Hledáte způsob, jak zvýšit efektivitu vaší práce a usnadnit si oceňování stavebních prací? Máme pro vás řešení! Náš program "Ceník stavebních prací" vám umožní snadné a rychlé oceňování stavebních prací s přesností a aktuálností. Neotálejte a objednejte si nyní Ceník stavebních prací a získejte jarní aktualizaci v hodnotě 2 990 Kč zdarma. Zajistíte si tak aktuálnost cen až do podzimu tohoto roku. Vaše cenové nabídky na stavební práce a materiál budou vycházet z aktuálního vývoje a trendu pro dané období. A vy získáte konkurenční výhodu, která vás posune dopředu. 

Ceník stavebních prací za Vás ocení slepý rozpočet zpracovaný v Excelu nebo v OpenOffice. Umožní kvalitní zpracování rozpočtu, tvorbu harmonogramu a zajistí fakturaci veškeré stavební činnosti. A to vše na základě kompletní databáze cen stavebních prací a materiálů, která umožňuje případnou úpravu nebo vložení vlastních položek.

Více informací ZDE


Ceník stavebních prací
logo Ceník stavebních prací

Program pro oceňování stavebních prací a tvorbu rozpočtů, harmonogramů staveb, čerpání rozpočtu a fakturaci obsahuje aktuální ceny stavebních prací a materiálů od firmy RTS, a.s. Program je jednoduchý na ovládání s celou řadou funkcí na ovládání ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.