logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové držáky pro solární a fotovoltaické panely

Na střechách jsme potkali mnoho těch, jejichž každodenním chlebem je instalace FV panelů. Dali jsme na jejich názory a podněty a vymysleli vlastní systémové řešení pro uchycení panelů ke střeše.

Denně potkáváme při montáži střešních záchytných systémů ROOFIX mnoho firem a profesí a zjišťujeme, s čím se při práci potýkají. Naše produkty se snažíme vyvíjet tak, aby byla následná práce na střeše co nejpřívětivější.

V poslední době jsme jako mnoho dalších postřehli rostoucí oblibu instalace fotovoltaických a solárních panelů. „Měli jsme šanci se na střechách potkávat se společnostmi i jednotlivci instalující fotovoltaické panely a na základě rozhovorů a podnětů jsme vymysleli systémové řešení pro uchycení panelů ke střeše,“ říká Jakub Kopřiva (CEO). „Naše kotvicí body nezatěžují finální vrstvu střechy, jelikož se kotví přímo do nosné konstrukce,“ dodává.

 

Jaké jsou výhody kotvicích bodů ROOFIX fv oproti již existujícím řešením?

1. Nezatěžují finální povrchy střechy - to prodlouží životnost folií, asfaltových pásů a dalších materiálů

2. Lze nastavit výšky kotvicích bodů a vyrovnat roviny

3. To samé v případě doplňování izolací

4. Lze systémově řešit různé sklony panelů a výšky budov

5. Lze se přizpůsobit různým vodorovným prvkům

6. Nabízíme vysoký stupeň variability řešení

7. Kotvicí body je možné využít i jako záchytný systém ROOFIX

 

Jak to funguje? Mnohé už vyplynulo z textu. Systém ROOFIX fv se kotví přímo do nosné konstrukce (aktuálně do plného betonu). Ze střechy vystupují jednotlivé body, ty nesou vodorovné konstrukce různých profilů (jekl, I profil, H profil). Na tyto vodorovné konstrukce se skládají fotovoltaické panely pomocí konstrukcí přímo k tomu určených.

 

Více na webu

NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.