logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Viladům Brno

Elegantní trojlístek teras s krásnými výhledy do žebětínského údolí bude prémiovou rezidencí.

Řešení bytového domu kultivuje své nevšední zadání a přináší budoucím obyvatelům kvalitu a standardy rodinného bydlení. Dominantním architektonickým podpisem stavby jsou plátky zelení pokrytých teras, mezi kterými proudí velkorysý obytný prostor. Každý byt se tak stává bungalovem s krásnými výhledy do krajiny.

Architektura rozvíjí organický motiv.

Elegantní, horizontálně strukturovaný rezidenční objekt při okraji urbánní tkáně se  stane šperkem lokality. Díky organické práci s prostorem a objemy, dynamice celé kompozice i díky dotaženému technickému řešení s použitím ušlechtilých přírodních materiálů přinese kvalitní soudobou  architekturu a jasnou vazbu na brněnskou moderní tradici. 

Krásné bydlení

Členěním a natáčením tří hlavních objemů a typickým uspořádáním výrazných teras objekt přirozeně reaguje na světové strany a výhledy do údolí, při tom dosahuje i vyjímečné efektivity komunikačního systému protože vše obslouží jedno komunikační jádro. Výrazné prosklení fasád pěkně člení architekturu a zajistí dost světla každému bytu a klidná horizontalita i kombinace jemného odstínu bílé s dřevěnými okny a zelení teras atmosféru krásného domova.

Více informací


Atelier Habina s.r.o.
logo Atelier Habina s.r.o.

Naše domy vyrůstají ze svého prostředí a místo, volná krajina či složitá městská proluka je jejich kořenovým systémem i hlavním zdrojem energie. Synergie místa a stavby je vlastně tím hlavním, co našemu klientovi přinášíme. Věříme v úspornou řeč krásné ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.