logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavebniny DEK školí mladé instalatéry

Stavebniny DEK dlouhodobě podporují vzdělávání studentů středních i vysokých škol. Tento školní rok byly poprvé uspořádány přednášky pro žáky učebního oboru instalatér.

Stavebniny DEK organizují přednášky pro žáky i učitele. Ve spolupráci s firmami ÚRS a DEKSOFT vyučují software pro energetické specialisty i rozpočtáře a přinášejí na školy čerstvé poznatky ze stavební praxe. Ve spolupráci se svými dodavateli letos poprvé uspořádaly školení také pro obor instalatér, a to zatím na středních školách v Soběslavi, Kroměříži a Plzni. Pro rok 2023 jsou ale v plánu i další školy.

Program školení na celé dopoledne byl nabitý. Mimo jiné byly budoucím zlatým ručičkám představeny služby v prodejnách Stavebnin DEK a e-shop www.dek.cz včetně online kalkulátorů DEKSMART. Žáci si zopakovali zásady lisování rozvodů vody, topení a plynu. Vlastníma rukama si vyzkoušeli, jestli je jednodušší uříznout trubku z mědi nebo trubku z uhlíkové oceli. Žáci se dále dozvěděli o trendech v sálavých systémech vytápění a chlazení a také o nejnovějších technologiích pro inspekci a čištění odpadních systémů.

Na konci školení žáky čekal znalostní online kvíz. Ti nejrychlejší s nejvyšším počtem správných odpovědí získali za odměnu balíček praktických cen, např. svinovací metry, odlamovací nože, zapalovače nebo kšiltovky.

Přejeme žákům radost z řemesla a do budoucna spoustu pracovních úspěchů.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.