logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové kanceláře pro HEUREKA GROUP

Na stěny architekti zvolili nevšední design vlnitého plechu z filcu, který se vyrábí z recyklovaných PET. Díky tomu má výborné pohltivé vlastnosti a navíc je originální.

  • Návrh interiéru a foto: TETRIS db
  • Dodávka akustických obkladů: ACUTEC

Největšího srovnávače cen na internetu v regionu střední Evropy, není třeba blíže představovat. V tomto roce Heureka group rozšířili svoje kancelářské prostory o moderní zázemí v prestižní lokalitě Praha – Karlín. Tak jak je již zvykem pokud chcete vybudovat zázemí pro špičkové IT vývojáře, musíte jim nabídnou víc než klasické pracoviště. Zde si připadáte spíše jako v obýváku, spoustu designového nábytku, místa pro setkání a diskuzi s kolegy.

Každý tým má k dispozici plně vybavenou zasedačku pro mezinárodní Teams call. Je jasné, že takové místo by nepůsobilo domácky a přitom profesionálně pokud by zde nebyla vyřešena akustika. Na stěny architekti zvolili nevšední design vlnitého plechu z filcu, který se vyrábí z recyklovaných PET. Díky tomu má výborné pohltivé vlastnosti a navíc je originální.

O dodání a realizaci se postarala firma ACUTEC, která se specializuje na akustické podhledy a obklady stěn. Jak říká Stanislav Beránek (zakladatel firmy ACUTEC): „Často řešíme aby akustické prvky nebyli vidět a plnili hlavě svojí technickou funkci, zde to bylo naopak, výrazné barvy interiéru sluší a skvěle se hodí do daného konceptu kanceláří.“





 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.