logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průmyslová clona AXI SC XX5

Vysoce výkonné vzduchové clony do průmyslového prostředí

Otevřené dveře a brány jsou nezbytné pro nerušený pohyb zboží v průmyslovém sektoru. To nevyhnutelně vede k vytváření teplotních výkyvů nebo podtlaku, které mají za následek pronikání studeného vzduchu do budovy. Vratové clony AXI SC XX5 velice dobře slouží díky svému vysokému výkonu k clonění dvou prostorů v průmyslovém prostředí. Jejich instalace významně snižuje stálý přívod studeného vzduchu a také znatelně eliminuje nežádoucí únik teplého vzduchu. Tím se šetří náklady na vytápění, snižuje se míra pracovní neschopnosti, je zajištěna plynulost provozu.

 

Clony jsou vybaveny vysoce výkonnými axiálními EC ventilátory, které jsou uloženy ve dvou řadách. Díky tomu nabízejí vzduchový výkon až 40.000 m3/h. Nejčastější použití průmyslových clon je ve skladovacích, zásobovacích nebo obslužných prostorech, na nákladových rampách, průjezdních vrat pro vysokozdvižné vozíky a ostatních často či dlouho otevřených prostorech. Clony modelu AXI SC XX5 jsou určeny pouze pro horizontální instalaci.

 

Provedení clony je ve standardním pozinkovaném plechu, pro případ lakování jsme jako základní barvu určili RAL 7035. Na přání dokážeme kteroukoli barevnou variantu z RAL vzorníku. Clony je také možné dodat s nerezovým opláštěním při požadavku na instalaci např. do prostor potravinářského průmyslu.

Více informací


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.