logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vytápěcí jednotka Nevada JET

Výjimečný výkon a skvělý tepelný komfort v průmyslových prostorech!

Pokud potřebujete zajistit tepelný komfort ve velkých a zejména vysokých prostorách, je jednotka Nevada JET skvělým řešením jako velmi účinný zdroje vytápění. Splňuje veškeré uživatelské nároky na optimální distribuci teplého vzduchu, minimální tepelnou ztrátu a plně automatizované řízení. Její funkce jsou nejlépe využitelné v prodejních, průmyslových nebo skladovacích prostorech, s jejichž vytopením si standardní produkty neporadí.

Jednotka Nevada JET je vybavena výkonným EC ventilátorem a směrově nastavitelnými tryskami, které postupně redistribuují teplý vzduch od stropu na úroveň podlahy. Teplý vzduch proudí z trysek vysokou rychlostí, což vyvolává pohyb okolního vzduchu. V důsledku toho je ohřátý vzduch distribuován optimálně po celé místnosti. Díky velkoplošnému pokrytí tepla jednotkou Nevada JET je zapotřebí menší počet zařízení v daném prostoru než u konvenčních vytápěcích jednotek. Směrovatelné trysky zároveň plní funkci destratifikátoru.

Pro optimalizaci distribuce vyfukovaného vzduchu je možné nastavit jednotlivé trysky. Ideální směr vzduchu
závisí na oblasti působení a montážní výšce zařízení. Tyto dva faktory mají podstatný vliv na výběr správného zařízení Nevada JET. Pro ovládání vytápěcích jednotek Nevada JET slouží tři typy regulace - od základního řízení otáček až po možnost ovládat jednotku z nadřazeného systému. Jednotky Nevada JET je možné zavěsit až do 14 metrů výšky stropu, díky svému výkonu zajistí tepelný komfort až na 32 metrech délky.

Více informací


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.