logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kompozitní terasy od českého výrobce jsou sázkou na jistotu

Rodina v jižních Čechách si nechala postavit dvě malé terasy. Vybrala si pro ně kompozitní prkna Terafest® od českého výrobce WPC - Woodplastic.

Je to hezký bílý dům s vyhlídkou do zahrady. Propojení obytné části s exteriérem se tu přímo nabízelo, stejně tak jednoduchá terasa kolem bazénu. Místo, kde jste doma, a přitom na čerstvém vzduchu, v soukromí a zároveň pod otevřeným nebem.

Majitelé oslovili českokrumlovskou společnost Terasy Válek, která jim doporučila terasu z kompozitních prken od českého výrobce WPC - Woodplastic. Jejich předností je atraktivní vzhled, velká odolnost a dlouhá životnost bez nutnosti náročné péče.

Investoři si vybrali prkna Terafest® řady Premium standardního profilu 137 mm s povrchem Natur Plus. Ten nabízí přírodní vzhled s jemným žíháním s texturou dřeva a nerovnoměrnou pigmentací, která dodává terase přirozený vzhled.

Světlý teakový odstín prken pak krásně doplňuje jak bílou fasádu domu, tak okolní zeleň i průzračnou modř bazénu. Jednoduchá vyvýšená terasa u domu z obou stran plynule navazuje na pochozí část z přírodního kamene a spoluvytváří harmonický vstup do zahrady.

Ekologická a plně recyklovatelná prkna Terafest® s velkou nosností jsou ukotvena na terčích za pomoci lehkého hliníkového systému, který lze snadno a rychle montovat a v případě potřeby dodatečného rozšíření terasy i rozebírat a napojovat.

Společnosti Terasy Válek se v jižních Čechách podařilo vytvořit dvě malé jednoduché terasy u klasického domu s bazénem. Nic výjimečného, jen poctivá a čistá práce s dokonalým materiálem, který příjemně ladí se svým okolím.

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.