logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Esonic CAM-3HD - diskrétní zabezpečení pro byznys a obchodní záležitostí

Propiska se skrytou kamerou Esonic CAM-3HD je elegantní řešení pro pořizování záznamu. Jedná se o výrobek, který spojuje funkci běžného kancelářského předmětu se špionážní a zabezpečovací technikou.

Malé a nenápadné špionážní zařízení Esonic CAM-3HD pro diskrétní nahrávaní videozáznamu včetně zvuku má několik skvělých funkcí.

První z nich je nejen vzhled, propiska není pouhá atrapa, můžete s ní klidně psát a dokonce i měnit náplně. Nahrávání se snadno aktivuje stisknutím tlačítka, a takto spuštěné zařízení bude nepřetržitě nahrávat po dobu jedné hodiny. Existuje také další možnost, jakou je využiti detekce přítomnosti - kamera se zapne až po vyskytnutí se pohybu. Vaše nahrávky budou uschovány na paměťové kartě 16Gb, která je součástí sady, ale tato špionážní technika má podporu microSD karet až do 128GB. Obsluha je velmi jednoduchá a ovládání intuitivní pro uživatele, což je obzvláště důležité u tohoto druhu zařízení.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.