logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová publikace -Vybrané kapitoly ze zdravotně technických instalací

Jednotlivé kapitoly popisují problematiku především z praktické stránky, která však navazuje na teoretické zásady. Autoři: Ing. Jakub Vrána, Ph.D., Ing. Zdeněk Žabička

Do oborové sekce CTI ČR patří obory vnitřní vodovody a vnitřní kanalizace nazývané souhrnně zdravotně technickými instalacemi. U těchto oborů převládá v části veřejnosti názor, že je zvládne každý, kdo umí spojit dvě trubky. Proto se v praxi vyskytují chybně provedené instalace vykazující při provozu závady.
Připravujeme publikaci, jež patří do edice „Vybrané kapitoly z…“. Text jednotlivých kapitol je formulován tak, aby byl srozumitelný nejen odborným technikům specialistům, ale také běžnému uživateli, provozovateli zdravotně technických instalací.

Vybrané kapitoly ze zdravotně technických instalací. Autoři: Ing. Jakub Vrána, Ph.D., Ing. Zdeněk Žabička

Jednotlivé kapitoly jsou v publikaci seřazeny od základních informací a pojmů, přes stavební činnosti, základní informace o připojení objektu na vodovod a kanalizaci pro veřejnou potřebu, o vnitřním vodovodu a kanalizaci, až po zvláštní systémy vodního hospodářství a zásady provozování a údržby zdravotně technických instalací.
Jednotlivé kapitoly popisují problematiku především z praktické stránky, která však navazuje na teoretické zásady. Odráží se v nich zejména zkušenosti autorů z jejich dlouholeté praxe v oboru. Za každou kapitolou je uveden seznam použité literatury obsahující i související právní a technické předpisy.

Protože publikace neobsahuje celou problematiku zdravotně technických instalací, ale jen témata, o kterých se autoři domnívají, že je nutné jejich zdůraznění, nazývá se „Vybrané kapitoly ze zdravotně technických instalací“. Publikace má sloužit pro další vzdělávání nejen členů cechu, ale i ostatních zájemců, např. učňů a studentů. Může být i jednou z vhodných pomůcek pro zvyšování kvalifikace k mistrovské zkoušce, která se připravuje.

Aktuálně nabízíme firmám možnost uveřejnění inzerce v této publikaci. Rádi Vám poskytneme bližší informace k uveřejnění Vaší prezentace v publikaci Vybrané kapitoly ze zdravotně technických instalací.

Předem děkujeme za Váš zájem. S přáním krásného a úspěšného týdne.
Zdena Habartová, kontakt: cti@cechtop.cz


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.