logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Finále mezinárodní soutěže odborných dovedností Učeň instalatér 2022

Učeň instalatér 2022, foto CTI ČR

Od 19. do 22. dubna na Stavebním veletrhu Brno probíhalo finále mezinárodní soutěže odborných dovedností Učeň instalatér 2022.

Vyhlašovatelem soutěže bylo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Pořadatelem Cech topenářů a instalatérů České republiky a odborným garantem a organizátorem Ing. Andrzej Bartoś, ředitel Střední školy polytechnické, Brno, Jílová p.o., předseda sekce Vzdělávání CTI ČR. Tato soutěž je zařazena do Přehlídky České ručičky 2022 a konala se pod záštitou Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Stejně jako v minulých letech bylo finále soutěže součástí doprovodného programu Stavebního veletrhu Brno. Slavnostní zahájení se uskutečnilo v předvečer v hlavním sále na JMK za přítomnosti zástupců JMK, AMSP, CTI ČR, zahraničních hostů a soutěžících. Učni třetích ročníků soutěžili jak z teoretických znalostí, tak ze všech částí obsažených v oboru instalatér v praktické části: instalace vody, kanalizace, plynu a topných systémů.

Výsledky XXIV. ročníku mezinárodní soutěže odborných dovedností UČEŇ INSTALATÉR 2022




Všem soutěžícím blahopřejeme k dosaženým výsledkům a děkujeme za vzornou prezentaci škol.
Naše soutěž by se neobešla bez podpory partnerů, tímto děkujeme za jejich přízeň a spolupráci.
Poděkování především panu Ing. Andrzeji Bartośovi za organizaci celé soutěže a za vynikající atmosféru.



Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.