logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Industriální garáže designového Stages hotelu z pohledového zdiva Liapor

V Praze nedávno vyrostl nový designový STAGES HOTEL PRAGUE. Jeho garáže byly navrženy v jednoduchém industriálním stylu. Tomuto záměru skvěle posloužilo pohledové zdivo Liapor.

V těsném sousedství O2 arény vyrostl nedávno nový designový STAGES HOTEL, který dává návštěvníkovi pocit jaký si užívají umělci v záři reflektorů, což byl také hlavní záměr autorů inspirovaných hudební a divadelní produkcí.

Po konstrukční stránce se jedná o železobetonový stěnový systém doplněný především suchou výstavbou. Velký důraz byl kladen na akustiku interiérů, nejen z důvodů komfortního soukromí pokojů hotelu, ale také proto, že hotel nabízí šest multifunkčních konferenčních místností, 300 standardních pokojů ve 4 patrech a 27 apatmánů vnejvyšším patře. V podzemí nechybí garáže pro 100 automobilů. Ty byly provedeny v jednoduchém a přesto designovém industriálním stylu. Tomuto záměru skvěle posloužilo pohledové zdivo Liapor.

Pohledové zdivo z lehkého keramického betonu dokáže na jednu stranu snadno vytvořit industriální charakter interiéru, ale přitom nabídnout akustické (Rw = 50 dB) a protipožární vlastnosti vysokého standardu. K dalším výhodám patří fakt, že se stěny z pohledových tvarovek nemusí omítat, ale lze je opatřit barevným nástřikem. Mají také relativně nízkou hmotnost a mohou se uplatnit jak v nosných, tak i nenosných příčkách.

Objevte i další výhody pohledových tvarovek Liapor, nebo nahlédněte do dalších zajímavých staveb na www.liapor.cz.

Více informací


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.