logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektrické podlahové vytápění systémem EKOHEAT

Odporové topné kabely jsou jednoduchým a efektivním řešením pro vytápění elektřinou. Hodí se do všech typů novostaveb, stejně tak i do dobře zateplených rekonstrukcí.

Co je elektrické podlahové vytápění?

Elektrické topení pomocí topných kabelů je běžným způsobem vytápění, který je používán ve všech typech budov. Elektřina je nositelem energie a výroba tepla je dosažena díky elektrickému odporu topného kabelu, tedy přímo jeho konstrukcí. Díky tomu elektrické podlahové topení pracuje s téměř 100% účinností. Další výhodou je, že topné kabely, oproti jiným zdrojů tepla, nemají mechanické části, které by vyžadovaly údržbu a další investice. Elektrické podlahové vytápění s životností min. 100let, je nejlepší investiční volbou vytápění.

Proč zvolit elektrické topení?

Systém vytápění EKOHEAT je nejlepší volbou do všech typů staveb a rekonstrukcí. Topné kabely jsou nízkoteplotním velkoplošným typem vytápění. Tzn., že nezpůsobují víření prachu ani vysychání vzduchu, jsou tedy ideálním řešením podlahového vytápění pro alergiky, astmatiky a další osoby s dýchacími problémy a zvýšenou citlivostí.

Instalace podlahového topení?

Podlahové topení EKOHEAT může fungovat jako hlavní či doplňkový zdroj tepla. Instalace je možná jak mokrým způsobem (anhydrit, beton, nebo jen do lepidla pod dlažbu) tak suchou cestou pomocí systémových desek EKOHEAT CELL.

Krytina na podlahové topení?

Ve volbě krytiny není uživatel téměř omezen. Dlažba, koberec, vinyl, plovoucí podlaha,.. tyto a mnoho dalších krytin jsou vhodné pro podlahové topení. Dokonce i dřevo, za dodržení několika podmínek, je vhodné na podlahové topení. 

Více informací naleznete na stránkách ekoheat-shop.cz


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.