logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost Nicoll Česká republika spouští nové webové stránky

Nicoll představuje nové webové stránky www.aliaxis.cz pod doménou nadnárodní skupiny Aliaxis, do které patří. Tyto stránky spojí doposud fungující stránky www.nicoll.cz a www.aliaxis-ui.cz.

Jedná se o korporátní webové stránky spojující tematiku odvodnění staveb a dešťové vody, která byla dříve k nalezení na stránkách www.nicoll.cz, s tematikou inženýrských sítí a průmyslových potrubních rozvodů ze stránek www.aliaxis-ui.cz.

Nové stránky se snaží moderně představit všechny produktové kategorie a segmenty trhu obsluhované společností Nicoll Česká republika. Tato změna je další s postupných změn vedoucích ke sbližování s designem a brandingem celé nadnárodní skupiny Aliaxis, do které společnost Nicoll patří.

Nové webové stránky mají za cíl přinést další vylepšení webových služeb pro naše partnery z řad projektantů, velkoobchodníků a montážních společností. Součástí nového obsahu je také online katalog výrobků, který budeme postupně rozšiřovat a doplňovat o další produktové řady i funkce. To ostatně platí pro celé webové stránky, které bychom chtěli v následujícím roce doplnit o další užitečný obsah, kalkulační nástroje a funkcionality.

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.