logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektrické podlahové topení - životnost

Každého stavebníka zajímá životnost topného systému, který by zvolil do svého domu. Jak je na tom elektrické podlahové topení EKOHEAT zjistíte v následujícím článku.

Zvolit správný způsob vytápění, který by odpovídal potřebám domu, vyhovoval uživatelům, byl komfortní, investičně přijatelný, s nízkou spotřebou a dlouho vydržel bez dalších investic, to není sen, ale elektrické podlahové topení EKOHEAT.

Životnost topných kabelů je srovnatelná s životností zděné stavby, což v našich podmínkách odpovídá cca. 100let. Jak je to možné? Jednoduše. Topné kabely fungují na principu elektrického odporu, který se mění v teplo.

V topném systému elektrického podlahového topení EKOHEAT nejsou žádné mechanické prvky, tak že nedochází k opotřebování a výměně dílů, jako je tomu třeba u tepelných čerpadel.

Topné kabely nepotřebují žádnou údržbu, jako je tomu třeba u vodního podlahového topení.

Topné kabely nepotřebují pravidelné revize, jako je tomu třeba u plynového topení, topení kotlem a krbem.

Příkladem životnosti topných kabelů může být řada instalací v celé ČR, které, ač byly provedeny před více než 45lety, fungují dodnes. 

Máte zájem zjistit více. Kontaktujte nás.


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.