logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektrické podlahové topení od roku 1974

Jako firma s nejdelšími zkušenostmi dokážeme nabídnout profesionální poradenství, montáž, prodej, servis.

Je to již více než 45let, kdy se elektrické podlahové topení dostalo do tehdejšího ČSSR. Bylo to na základě technických informací ze západního tisku, a díky obětavé práci a úsilí se dostalo do domácností, zemědělských, lékařských a průmyslových objektů v celém Československu. Vybranými referencemi můžou být například operační sál mikrochirurgie Brno, JZD Slušovice, Prezidentský zámek Lány, Vinařské závody Kobylí ale i rodinné domy a provozy Čechy a Slovensko.

Topné kabely pro podlahové topení vyráběl n.p. Kablo Vrchlabí a bylo nutné je naměřit, nestříhat, opatřit spojkou, přívodním kabelem a pečlivě instalovat. Montáže topných kabelů byly prováděny výhradně pracovníky OPS Roztoky u Prahy a tyto instalace fungují spolehlivě dodnes. To dokládá zručnost a um pracovníků, kteří byly u založení společnosti EKOTERM, a jsou jejím jednatelem (F.Křeček) a technickým ředitelem (Z.Švehla).

Společnost EKOTERM se zasloužila o osvětu, propagaci a popularizaci elektrického podlahového vytápění v ČR a na Slovensku, a právě díky pracovníkům společnosti EKOTERM je dnes elektrické podlahové vytápění tak oblíbené a používané především v koupelnách. Díky zvyšující se poptávce, došlo ke snížení prodejních cen a tak topná rohož do koupelny není dnes již luxusem ale standardem, který si může dovolit každý.

Dnes společnost EKOTERM zajišťuje prodej, montáž a servis elektrického podlahového topení v řádech tisíců kusů každý rok a vyrábí topné kabely, topné rohože a regulaci pod privátní značkou EKOHEAT.

Více informací


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.