logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odvodňovací systémy pro vinaře

Odvodňovací systémy pro vinaře, foto Aco
Odvodňovací systémy pro vinaře, foto Aco

Odvodňovací systémy ACO jsou navrženy tak, aby splňovaly rozdílné potřeby dané technologií zpracování vína.

Vinaři mají pro různé oblasti zpracování vína rozdílné požadavky. Ty se pak liší i v jednotlivých obdobích roku. Proto jsou naše odvodňovací systémy navrženy tak, aby splňovaly rozdílné potřeby dané technologií zpracování vína.

Naše odvodňovací systémy pro vinaře jsou navrženy a vyrobeny v souladu s konstrukčními zásadami definovanými skupinou EHEGD (European Hygienic Engineering and Design Group) a zaručují tak nejvyšší úroveň hygieny. Díky jejich použití můžeme víno chránit před některými druhy škodlivých bakterií, které se mohou objevovat v odvodnění a v kanalizaci a stát se tak případným zdrojem kontaminace.

Naše výrobky navíc respektují a doplňují estetický design vinařství, který často představuje nedílnou součást identity jejich značky.

Inspirujeme se vaší zkušeností. Více než čtvrt století zkušeností s nakládáním s odpadními vodami ve vinařstvích, nám umožňuje porozumět výzvám, se kterými se denně setkáváte.


ACO Stavební prvky spol. s r.o.
logo ACO Stavební prvky spol. s r.o.

Jako lídr na trhu hospodaření s dešťovou vodou a čištěním odpadních vod nabízí společnost ACO vždy řešení této problematiky. Kromě toho podporujeme také projekty v oblasti odvodňování zpevněných ploch a také dodávky stavebních prvků pro pozemní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.