logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

nZEB - Nová pravidla prakticky ve zkratce

Ve 2 hodinách vás provedeme připravovanými změnami a ukážeme, jak stavby řešit opravdu úsporně podle platné legislativy. Žádné nudné předčítání vyhlášek. Věcně, v souvislostech a prakticky.

Interaktivní 2 hodinový webinář nZEB našlapaný teorií a praxí.

Úterý 16. listopadu 2021/ 10:00 - 12:00 hod.

Úpravy požadavků na energetickou náročnost budov mají zásadní dopad na současné návrhy z pohledu architektů, projektantů i energetických specialistů. 

Podělíme se s vámi o zkušenosti s energetickým hodnocením podle nových pravidel. Nebudou chybět užitečné tipy a triky pro optimalizaci budov v návaznosti na blížící se legislativní změny vyhlášky č. 264/2020 Sb.

Na webináři Vám přehledně představíme základní změny a co znamenají v praxi. Zaměříme se i na energetickou optimalizaci, která zohledňuje tvar nebo orientaci budovy, a stává nedílnou součástí projektu už ve fázi studie. Jde o další krok směrem k budovám s téměř nulovou spotřebou energie - nZEB (Nearly Zero Energy Buildings).

Cena: 990 Kč vč. DPH, 10% slevy pro členy ČKA, ČKAIT.

Vzdělávací kurz je zařazen do projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT (0,5 bodu) a ČKA (2body). 

Nejdeme Vám nic prodávat. Jdeme Vás naučit navrhovat domy lépe a efektivněji. Máme 16 let zkušeností a tisíce proškolených expertů. 

Chci se přihlásit


Centrum pasivního domu, z.s.
logo Centrum pasivního domu, z.s.

Jsme nezávislé sdružení, které dělá téměř 20 let osvětu zdravému a úspornému bydlení. Sdružujeme přes stovku ověřených firem a specialistů, kteří energeticky úsporné a zdravé domy navrhují, staví, rekonstruují nebo pro ně vyrábí technologie a komponenty. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.