logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Benzínová čerpadla HERON nově v nabídce

Benzínová čerpadla jsou ideálním pomocníkem při přečerpávání větších objemů vody jako jsou bazény, rybníky, požární nádrže apod. Rozšířili jsme nabídku o čerpadla HERON.

Čerpadla Heron jsou ideálním pomocníkem při zavlažování zahrad a polí, přečerpávání větších objemů vody jako jsou bazény, rybníky, požární nádrže apod. Kalová čerpadla lze pak použít i pro čerpání vody z výkopů, septiků, kanalizací či pro odčerpání záplavové vody.

Pro čerpadla HERON:

  • Robustní konstrukce
    Zejméne kalová čerpadla Heron se vyznačují robustní konstrukcí, zesíleným trubkovým rámem a masivní litinovou turbínou, díky čemuž dosahují velké odolnosti proti mechanickému poškození.
  • Snadná manipulace
    Těžká kalová čerpadla jsou vybavena praktickou rukojetí a velkými pojezdovými kolečky, díky nimž i v nerovném terénu čerpadlo snadno dopravíte na místo určení.
  • Automatická kontrola oleje
    Všechny typy čerpadel Heron jsou vybavené systémem automatické ochrany při nízké hladině oleje.

Čerpadla Heron jsou vybavena osvědčeným čtyřtaktním motorem Heron s tranzistorovým, bezkontaktním zapalováním. Kompaktní konstrukce, využívající pevné a lehké slitiny, eliminuje použití převodových řemenů či řetězů a zajišťuje tak zvýšenou spolehlivost a jednoduchou údržbu. Hřídel je osazena vysoce kvalitním keramickým kluzným těsněním s příměsí silikonu.

V nabídce najdete kalová, proudová a tlaková čerpadla. Můžete tak zvolit vhodné řešení pro vaše pracovní prostředí. V případě dotazů Vám s výběrem rádi poradíme. Více na www.RedEd.cz.

Kompletní nabídka


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.