logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelné čerpadlo - šetrný kamarád, který šetří váš rodinný rozpočet

Rostoucí energetická krize, která provětrá peněženky většině z nás, vyvolává potřebu přemýšlet o způsobu vytápění našich domů. Řešením je přechod na vlastní soběstačný zdroj tepla, tepelné čerpadlo.

Rostoucí energetická krize, která provětrá peněženky většině z nás, vyvolává potřebu přemýšlet o způsobu získávání tepla pro vaše obydlí. Řešení se nabízí v podobě přechodu na vlastní soběstačný zdroj tepla, ať již tepelná čerpadla pro rodinné a bytové domy, nebo o způsobu kombinace vytápění s fotovoltaikou. Přechod na alternativní zdroj vám ušetří až 70 % nákladů na vytápění.

Tepelné čerpadlo vzduch-voda je nejrozšířenějším a nejčastěji instalovaným tepelným čerpadlem v České republice. Důvodem je snadná montáž, technické parametry a zaručená úspora energie, která vám ušetří finance. S tepelným čerpadlem uspoříte až 70 % nákladů na vytápění. Navíc v případě výměny starého kotle za nový dosáhnete i na státní podporu znovu otevřeného programu Nová zelená úsporám, kdy dosáhnete na podporu až 100.000 korun za obytnou jednotku.

Matematika je v případě tepelného čerpadla jednoduchá. Při spotřebě čerpadla pouhé 1/3 za elektrickou energii na pohon jednotky, a využití celých 2/3 energie ze vzduchu, jde o velmi úsporvný zdroj tepla pro domácnost.

Provoz tepelného čerpadla je bezúdržbový, standardem je záruka sedm let. Jako vhodné řešení se jeví jeho využití nejen na rodinných a bytových domech, ale i na chatách a rekreačních objektech.

Pokud vás zajímá více, rádi vám zpracujeme řešení na míru.

Pošlete nezávaznou poptávku nebo navštivte odborníky na tepelná čerpadla v show roomu společnosti AC Heating v Letkově u Plzně.

Za tým AC Heating
Hanka Fikarová
info@ac-heating.cz

Více informací


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.