logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelko vzduch-vzduch pro haly - zelená alternativa pro vytápění a chlazení v průmyslu

Cože? Ekologie a vytápění průmyslových hal? Donedávna téměř zakázané spojení. Tepelná čerpadla s vysokými topnými a chladicími výkony jsou již k dispozici. Aktuálně lze ušetřit 50 % při nákupu.

Skutečné tepelné čerpadlo vzduch-vzduch s výkonem až 50 kW pro topení a 46 kW pro chlazení - řešení pro vytápění a chlazení velkých prostor: sklady, haly, showroomy, skleníky, tělocvičny aj.

Cena a čas montáže

Tradiční vytápění ve spojení kotle a kaloriferu ukrývá nutný čas pro kompletní natažení potrubí mezi oběma zařízeními. Při použití SAX tepelného čerpadla vzduch-vzduch tento problém mizí, vždy se zvolí nejkratší možná cesta - přímo přes zeď. Délka potrubí mezi vnější a vnitřní jednotkou tak průměrně dosahuje 3 m. Díky tomu je montáž jednoduchá a rychlá, navíc velmi levná.

Topení a chlazení v základu

Technologie tepelného čerpadla SAX umožňuje v zimě topit a v létě chladit. Uvnitř zařízení je kvalitní scroll kompresor, ventilátory ebm-papst a velký výparník, který minimalizuje namrzání a umožňuje provoz až do -30 °C.

Ostrý test - návratnost 2 roky

Hala s CNC výrobou, plocha 500 m2, výška stropu 6 m a 30 kW tepelné ztráty. Na hale jsme provedli výměnu plynového kotle s kaloriferem za tepelko SAX a výsledek byl velmi překvapivý - návratnost investice již po 2 letech užívání! 

Nyní s dotací 50 % na pořízení

Uvažujete o změně stávajícího starého systému topení na nový (typicky přechod ze starého kotle)? Můžete využít dotace - úspora činí polovinu nákupní ceny zařízení. S přihláškou na příslušné úřady Vám pomůžeme.

Chcete topit v hale zeleněji a levněji? Ozvěte se nám na tepelko@4heat.cz a pojďme snížit uhlíkovou stopu. Více informací můžete také najít na webu tepelkoprohaly.cz

Více o SAX tepelném čerpadlu vzduch-vzduch


4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.