logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

NRG AustroPUR, originální řešení od roku 2010

Austroflex vyvinul a vyrábí vysoce účinná plastová předizolovaná potrubí NRG AustroPUR

Výroba předizolovaného potrubí s trubkou pro médium z PE-Xa do 95 °C a 6 bar s kombinovanou izolací z PUR pěny vyrobené ze semiflexibilního cyklopentanu spolu s vysoce flexibilní vrstvou ze zesíťovaného polyetylenu (XPE) a difuzní bariérou z hliníku probíhá již více než 10 let na jediné produkční lince svého druhu na světě v Rakousku u Villachu. Ročně opouštějí výrobní linku kilometry potrubí, která jsou exportována do mnoha zemí.

My v NRG flex jsme měli možnost být u toho už od začátku výroby v roce 2010. Od té doby jsme nasbírali cenné zkušenosti na stovkách projektů, realizovaných s tímto unikátním systémem na Slovensku a v České republice. Musíme zmínit rozvody na asi 150 bioplynových stanicích i městské rozvody pro vytápění a TV.

V roce 2016 investoval vedle jiných zlepšení více než 1,5 mil € do nového vysokotlakého polyuretanového vypěňovacího automatu. Tato investice se ukázala jako klíčová v rámci růstu produktivity a možností zlepšení. Zlepšení tepelné vodivosti lambda z 0,0246 W•m-1•K-1 na dnešní hodnotu 0,0219 W•m-1•K-1 při zachování vynikající pružnosti pěny. Na trhu jsou mezitím systémy i s nižší tepelnou vodivostí (i v nabídce NRG flex). Důležitá je celková ztráta na 1 m potrubí a ta závisí jak na tepelné vodivosti izolace, tak i od tloušťky.

Poloměry ohybu potrubí jsou, díky skladbě izolací, extrémně nízké a snadno se na stavbě dají dosáhnout - pro d90 je to pouze 1,0 m! Neváhejte nás kontaktovat a společně pro vás připravíme optimální řešení vašeho projektu.

NRG flex jako generální zastoupení rakouského výrobce Austroflex- Rohr Isoliersysteme by vám rád blíže představil i toto unikátní řešení, které má aktuálně nejnižší tepelné ztráty na trhu.

Více informací


NRG flex, s.r.o.
logo NRG flex, s.r.o.

NRG flex s.r.o. patří mezi největší prodejce předizolovaných potrubních systémů v České republice a na Slovensku. Od roku 2010 přináší společnost NRG flex na trh inovativní řešení v rámci přenosu tepla - ne nadarmo se řídí heslem „Energie proudí přes ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.