logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový vylepšený kondenzační kotel Tiger Condens od značky Protherm

Seznamte se s novinkou v sortimentu Protherm a dopřejte si maximum teplé vody kdykoliv budete potřebovat!

Kombinací průtokového kotle a nerezových vrstvených zásobníků vznikl kotel optimálních rozměrů, navíc s velmi vysokou účinností! Nový plynový kondenzační kotel Tiger Condens s technologií FlameFit vám zajistí maximum teplé vody i při jeho ekonomicky šetrném provozu.

Co se přípravy teplé vody týká, tak s kondenzačním kotlem Tiger Condens budete zcela jistě spokojení. Zásobníky s vrstveným ukládáním teplé vody jsou mnohem účinnější než standardní zásobníky, které známe doposud. Jejich hlavní výhodou je daleko větší množství dodávané teplé vody, než je jejich vlastní objem (21 litrový vrstvený zásobník odpovídá cca 70 l standardního zásobníku), a k tomu ještě skutečně velmi rychlý čas opětovného ohřátí zásobníku. Díky tomu získáte vysoký komfort přípravy teplé vody, kterou budete mít k dispozici prakticky neustále.

Inovativní funce FlameFit zase dokáže automaticky reagovat na změnu kvality plynu a vy se tak nebudete muset v případě jeho změny o nic starat, Tiger Condens si s tím hravě poradí. 

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.