logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přírodní nátěry a barvy zavedené české značky OSMO

Chrání dřevo zevnitř i z vnějšku, nevytváří film ale vytvoří ochranný povrch s otevřenými póry, díky kterému může dřevo dýchat.

Dřevo je ve venkovních i vnitřních realizacích vystaveno velkému zatížení, působení počasí a často i nejrůznějším nehodám, které mu připraví jeho uživatelé. Pokud toužíte po tom, aby si dřevo zachovalo své přirozené vlastnosti, měli byste mu poskytnout speciální ochranu. Díky ní si dřevěná podlaha udrží svoji elasticitu a daleko lépe se přizpůsobí klimatu v místnosti nebo povětrnostními podmínkám na svém venkovním stanovišti.

Ve Světě podlah Supellex na dřevěné podlahy doporučujeme jednoznačně produkty značky OSMO, které dřevěné povrchy dokonale ošetří. Dřevěná podlaha si uchová svůj přírodní charakter, a přesto se na ní nebudou usazovat nečistoty, bude odolná vůči oděru a bude stále perfektně odpuzovat vodu.


V naší nabídce najdete přírodní nátěry pro vnitřní i venkovní použití. Máme dokonce i řadu nátěrů, které můžete využít pro obě prostředí. V obýváku si natřete dřevěnou podlahu a se stejným nátěrem můžete pokračovat dál na venkovní terasu. Mezi přírodními nátěry OSMO najdete řadu nejrůznějších typů - olej, vosk, tužidlo, olejové mořidlo, voskový olej a nabízíme také údržbové prostředky. 


Tradiční český prodejce OSMO vyrábí barvy a nátěrové hmoty na dřevo od roku 1995. Díky špičkovým technologiím a výbornému znalostnímu zázemí poskytuje prvotřídní prostředky, které pomohou zachovat přirozené vlastnosti podlahy na dlouhá léta. Našim zákazníkům nabízíme nejen venkovní a vnitřní podlahové krytiny, ale také materiály a prostředky k jejich ošetřování a správné péči o ně.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.