logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Projekt podlahové topení Brno Sadová, ul. Firkušného, Menšíkova

Firma SETOP s.r.o. nabízí svým zákazníkům možnost vypracování projektu podlahového topení včetně jeho realizace. Jednou z posledních zakázek byl projekt podlahového topení v Brně Sadové na ulici Firkušného.


Zákazník koupil hrubou stavbu a vše zůstalo na něm. Obrátil se na nás s žádostí o zpracování projektové dokumentace na podlahové topení, kotel a kotelnu. Za dobrou cenu jsme vypracovali kvalitní realizační projekt topení Brno, ve kterém se skloubily jeho požadavky, výpočet tepelných ztrát i naše realizační zkušenosti. Do projektu jsme zapracovali kvalitní kotel, potrubí a systém podlahového topení s dlouhou životností. Zdrojem tepla v kotelně je kotel Junkers se zásobníkem.

Díky našemu projektu se uspořilo asi 20% metrů trubek, oproti návrhu od konkurenčního topenáře, který předložil předraženou nabídku bez výpočtu a projektu. Proti jeho nabídce jsme dílo zrealizovali i s projektem za výhodnější cenu a majitel tak ušetřil na nákladech za celé dílo. Následně jsem provedli na novostavbě kompletní dodávku podlahového topení.

Pokud potřebujete poradit, zavolejte. Neváhejte se na nás obrátit v oblasti Brno, Kuřim, Tišnov, Firkušného, Gustava Broma, Menšíkova, okolí Brna do 30 km.

Kontakt: SETOP s.r.o., p. Lukášek tel. 603 486 989, obchod@setop.cz

Více informací


SETOP s.r.o.
logo SETOP s.r.o.

Kompletní služby v oboru VODA, TOPENÍ, PLYN, INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Zpracujeme projekty topení a kotelen. Provádíme topenářské, instalatérské práce. Dodáváme tepelná čerpadla, kotle, ohřívače, podlahové topení, solární systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.