logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavební veletrh online s 10 000 návštěvníky probíhá živě tento víkend

Tento víkend 14.–16. května 2021 probíhá druhé kolo úspěšného Stavebního veletrhu online, www.veleton.cz. Přes 10 000 návštěvníků se virtuálně, avšak tváří v tvář, potkává s odborníky 72 vystavovatelů v 6 veletržních tématických halách.

Diskutují o možnostech materiálů, technologií, postupů a vychytávek spojených s plánováním, výstavbou a rekonstrukcí domu. To vše z pohodlí a bezpečí domova, bez respirátorů a nutnosti testů či očkování.

Živé vysílání doprovodného programu proběhlo již v pátek a pokračuje i v sobotu a neděli. První den si návštěvníci pustili živé vysílání cca 3800x.

Chystám se stavět, co všechno mě čeká? Vytápění novostaveb po roce 2021. Jak na to? Přínosy stínicí techniky a její správný výběr. Návštěva v nulovém domě. Jak a proč dobře větrat?.......to je pouze výběr z 24 sobotních přednášek, které jsou živě vysílány ze stánků vystavovatelů.

Přijďte si poslechnout zkušenosti z praxe a získat inspiraci pro váš nový domov! Otvírací doba veletrhu je v sobotu 9–18 h a v neděli 9–15 h.

Vstupenky jsou zdarma po registraci. K účasti na veletrhu stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením.

Vstupenka zdarma

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.