logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ukázka realizace podlahového topení firmou SETOP Brno

Provedli jsme kompletní dodávku podlahového topení na ulici Firkušného, v části Sadová, Brno. Jde o novostavbu rodinného domu 5+KK v řadové zástavbě cca 140m2.

Pokud se ptáte jak postupovat při výběru systému a dodavatele topení v Brně, snad Vám pomůžeme na příkladě naší realizace.

  1. Zákazník koupil hrubou stavbu a vše zůstalo na něm – neváhal a obrátil se na nás. Následovala osobní konzultace a výběr nejvhodnějšího řešení. Po dohodě jsme zákazníkovi zpracovali za dobrou cenu kvalitní realizační projekt topení Brno, ve kterém se skloubí Vaše požadavky, výpočet tepelných ztrát a naše realizační zkušenosti.
  2. Jaký zdroj tepla? Pomůžeme Vám, poradíme s výběrem, vzhledem k životnosti a nákladech na provoz ( kotel, tepelné čerpadlo, rekuperace, klimatizace). Nabízíme značky Buderus, Baxi, Brotje, Junkers, Vailant, Viessmann atd.
  3. Jaké potrubí na podlahové topení je nejlepší? Vždy použijeme ucelený systém přímo od výrobce. Nikdy nemícháme různé komponenty. Tím získáme kvalitu a podporu výrobce. S oblibou používáme značky Giacominni, Univenta (dříve Universa).
  4. Kolik to topení bude stát? Na vše dostanete podrobný položkový rozpočet – volejte 603 486 989, obchod@setop.cz
  5. Bude to topit? Ano, vypracujeme pečlivě podrobný projekt topení a montovat bude firma s dvacetiletou zkušeností s výhodou krátké dojezdové vzdálenosti.
  6. Budu to topení umět regulovat a řídit? Ano, systém může být jednoduchý, nebo na přání i ovládaný vzdáleně.
  7. Co když se něco na topení pokazí? Kvalitní firma zajistí záruku na materiál až 20 let, na kotel až 5 let záruky a máme stavebně montážní pojištění pro všechny případy rizika.
  8. Bude to drahé? Ne, máme konkurenční ceny a díky velkým odběrům a častým realizacím jsme srovnatelní i s kdejakým garážovým topenářem, který zdaleka nedokáže zajistit takový servis a v případě problému uteče a zapře svůj telefon.

Neváhejte se na nás v oblasti Brno, Kuřim, Tišnov, Rajhrad, Židlochovice, Vyškov, Firkušného, Gustava Broma, Menšíkova a okolí Brna do 50 km obrátit.

Kontakt: SETOP s.r.o., pan Lukášek tel. 603 486 989, obchod@setop.cz

Více informací


SETOP s.r.o.
logo SETOP s.r.o.

Kompletní služby v oboru VODA, TOPENÍ, PLYN, INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Zpracujeme projekty topení a kotelen. Provádíme topenářské, instalatérské práce. Dodáváme tepelná čerpadla, kotle, ohřívače, podlahové topení, solární systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.