logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

NEOTASHOP.CZ posiluje B2B pomocí nového on-line nástroje pro obchodní partnery

V těchto dnech spouští NEOTA CZ nový e-shop. On-line katalog produktů s fotkami a popiskami je výkladní skříní firmy. Nakukovat do ní může každý, ale nakupování zůstane výsadou obchodních partnerů.

V těchto dnech spouští NEOTA CZ nový e-shop. On-line katalog produktů s fotkami a popiskami je výkladní skříní firmy. Nakukovat do ní může každý, ale nakupování zůstane výsadou obchodních partnerů.

Při tvorbě www.neotashop.cz jsme si ve firmě upřesnili procesy a systémová řešení. Dali jsme do pořádku evidenci produktů, jejich názvy, ceny a výrobní čísla. Zaktualizovali jsme obchodní podmínky, připravili formulář pro reklamace on-line. Prostě jsme si udělali v produktech perfektní pořádek. Stejný „ordung“ teď budou mít ve svých objednávkách i partnerské firmy. Žádné živelné objednávání po telefonu ani desítky upřesňujících e-mailů. Všechny položky jsou k dohledání na jednom místě se všemi detaily a dostupné klidně z mobilu. S jasným termínem dodání i aktuální cenou.

Původně měl e-shop sloužit i jako podpora stavitelům a kutilům v B2C, zvláště pokud jde o profily NeoMega pro stropní vytápění a chlazení. Tyto požadavky budeme řešit i nadále individuálně, zatímco e-shop s ucelenou nabídkou našeho sortimentu bude určen výhradně pro B2B. Proč jsme se takto rozhodli?

Kromě právních aspektů hlavně proto, že odborné montáže a servis topných systémů jsou pro jejich správné fungování nezbytné. Koncovým zákazníkům chceme společně s našimi partnery nabízet balíčky kompletních služeb na klíč a se zárukou. Zlepšení služeb v oblasti B2B se totiž nakonec stejně promítne do spokojenosti koncových zákazníků.

Mrknout na nový B2B e-shop


NEOTA CZ s.r.o.
logo NEOTA CZ s.r.o.

Vyrábíme invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda pod značkou NeoRé. Jsme průkopníci stropního topení a chlazení. Provádíme instalaci vytápění domu od návrhu po realizaci. Na naše tepelná čerpadla můžete získat dotace. Poradíme vám, jak na to!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.